Нашата история

^
2002

Създаване

Фирма „Химтех“ ЕООД е създадена през 2002 година, като първоначално специализира дейността си в монтаж на индустриални съоръжения, технологично оборудване и изпълнение на нестандартни проекти.

Първите обекти са по инсталации за преработка на петрол. В последствие разширява обхвата на дейността си с клиенти в дървопреработвателната индустрия и водоснабдителната мрежа.

^
2006

Производство

Фирмата започва да обработва черни и неръждаеми стомани, за производство на нестандартно индустриално оборудване, съдове под налягане и тръбопроводи.

^
2008

Нови хоризонти

„Химтех“ ЕООД започва да изнася дейността си като произвежда и монтира метални конструкции и съоръжения във Франция, Хърватия, Сърбия и Украйна.

^
2008-2019

Инвестиции

През следващите години фирмата инвестира в обновяване на машинния парк в производствената база, както и в подемна техника /кранове/ за монтажната си дейност.

^
Днес

Доказан партньор

Към днешна дата Химтех поддържа отлични отношения със своите клиенти, като допълнително предлага услуги за поддръжка на инсталации на почасова база.

Химтех предлага цялостно решение при изпълнение на инвестиционни проекти, от момента на проектиране, през производството и монтажа, до момента на стартиране.